החלטה בתיק ת"א 45930-03-13

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית המשפט המחוזי חיפה
45930-03-13
3.4.2013
בפני :
רון סוקול

- נגד -
:
אסתר אלוני
עו"ד איימן ס' ח'ורי
:
1. . יגאל אלוני
2. קו-גל בע"מ
3. מפעלי ע.שנפ ושות' בע"מ
4. בנק לאומי לישראל בע"מ סניף טשרניחובסקי
5. שמעון שמיר
6. בנק לאומי לישראל בע"מ סניף חלוצי התעשיה
7. גיל גוזלן
8. יונתן טל
9. נגיב שומלי
10. אוטולוקס טיירס ישראל בע"מ
11. אסתר אלוני
12. עומר ש.ל. תקשורת מקומית בע"מ
13. בנק מרכנתיל דיסקונט בע"מ
14. חצב סחר 1993 בע"מ
15. חטיב עלי
16. ברק אמינות אייל אנגלי
17. דלק חברת הדלק הישראלית בע"מ

עו"ד אביחי דרזנר
עו"ד אביב פריצקי
עו"ד סלומון ליפשיץ ושות'
עו"ד סלומון ליפשיץ ושות'
עו"ד דוד רויטמן
עו"ד אחמד מסאלחה
עו"ד עדינה וויל
עו"ד אופיר מעוז
עו"ד שמעון פרץ
עו"ד יצחק כהן
עו"ד ישעיהו רייך
החלטה

1.         מעיון בבקשה ובהסכם יחסי הממון עולה כי המשכנתא הרשומה לטובת חברת מגדל בע"מ והעיקול הרשום לטובת בנק לאומי לישראל בע"מ קודמים למועד חתימת הסכם יחסי הממון. אין בבקשה כל הסבר מדוע זכויות מגדל ובנק לאומי אינן גוברות על זכויות המבקשת על פי הסכם יחסי הממון.

            עוד מתברר כי במועד חתימת הסכם יחסי הממון ידעה המבקשת על חובותיו הרבים של המשיב 1 ועל זהותם של חלק מהנושים.

2.         בנסיבות אלו אין מקום ליתן צו האוסר על הנושה, בנק לאומי לישראל בע"מ, מלנקוט בהליכים למימוש זכויותיו של המשיב 1 בדירה הידועה כגוש 12598 חלקה 3/8 מרח' שונמית 21, חיפה (להלן: "הדירה") (מגדל אינה משיבה בבקשה ).

3.         כמו כן, דומה כי ראוי שצו מניעה ביחס להליכי הוצאה לפועל של נושים אחרים יותנה בהפקדת בטוחות משמעותיות שכן ידיעת המבקשת על קיומם של הנושים עשויה להשליך על תום ליבה ועל תוקף זכויותיה בדירה.

4.         על כן, אני מורה למשיבים 2 -3, 5, 7 -10, 12 -17, להימנע מנקיטת הליכי הוצאה לפועל בנוגע לזכויותיו של המשיב 1 בדירה ו/או בנוגע למטלטלין המצויים בדירה.  צו זה יעמוד בתוקפו עד מתן החלטה אחרת (משום מה נרשמה המבקשת גם כמשיבה מס' 11 ולכן אין צו ביחס למשיבה 11). 

5.         תוקפו של צו זה מותנה בכך כי המבקשת תפקיד התחייבות עצמית כנדרש על פי תקנה 365 לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד-1984, ערבות בנקאית או פיקדון כספי בסך של 50,000 ש"ח לפיצוי המשיב/ה בגין כל נזק שייגרם, אם ייגרם, כתוצאה ממתן הצו ולמקרה שהתביעה תידחה או הצו יפקע מכל סיבה אחרת, כאמור בתקנה 364(א) לתקנות, ועירבון כנדרש על פי תקנה 364(ב) לתקנות על סך של 25,000 ש"ח.

6.         המבקשת תבצע מסירה אישית למשיבים עד מחר.  תשובה תוגש עד ליום 14/4/13.

7.         נקבע לדיון ליום 17/4/13 שעה 14:00 .

ניתנה היום, כ"ג ניסן תשע"ג, 03 אפריל 2013, בהעדר הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>